Home » , , , , » Taran og den magiske gryde (1985) Download Fuld

Taran og den magiske gryde (1985) Download Fuld

Written By Delores G. Despres

Fuld streaming Taran og den magiske gryde i high definition kvalitet. Spille film Taran og den magiske gryde i høj kvalitet. Se streaming Taran og den magiske gryde i video i høj kvalitet. Fuld film streaming Taran og den magiske gryde i top videoformat. Spille streaming Taran og den magiske gryde i HD-format.


Du vil opdage, at samlede beskrivelse af Taran og den magiske gryde nedenfor:
 • Original titel : The Black Cauldron
 • Film titel : Taran og den magiske gryde
 • År for film : 1985
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Fantasy, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1985-07-24
 • Virksomheder af film : Walt Disney Pictures,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : Italiano, English,
 • Varighed film : 77 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.4
 • Youtube ID film : lHiyYSuveJ4
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,DA,NL,PT,ES,RU,FI,EL,HE,NO,CS,ZH,
 • Cast af film :Phil Fondacaro (Creeper / Henchman (voice)), Lindsay Rich (Fairfolk (voice)), Susan Sheridan (Eilonwy (voice)), Arthur Malet (King Eidilleg (voice)), Billie Hayes (Orgoch (voice)), Adele Malis-Morey (Orwen (voice)), Nigel Hawthorne (Fflewddur Fflam (voice)), Gregory Levinson (Fairfolk (voice)), Eda Reiss Merin (Orddu (voice)), Peter Renaday (Henchman (voice)), John Byner (Gurgi / Doli (voice)), Brandon Call (Fairfolk (voice)), James Almanzar (Henchman (voice)), Grant Bardsley (Taran (voice)), Freddie Jones (Dallben (voice))

0088814

Taran og den magiske gryde er det bedste film udskilles af Walt Disney Pictures, med en beskrivelse af filmen er "Disneys legendariske eventyr Taran og den magiske gryde er en blanding af fantasi, magi og humor. I en fjern del af det gådefulde land Pyradian hersker den ondskabsfulde Hornede Konge. Han er besat af tanken om at finde den magiske gryde, så han kan få mere magt ved hjælp af grydens overnaturlige kræfter. Men han har ikke taget højde for Taran; en dreng, som ved hjælp af et magisk sværd, et væsen der ligner en hund og hedder Gurgi, en smuk prinsesse og en synsk gris, der tager kampen op for at hindre kongen i at få mere magt.Taran og den magiske gryde er Disneys 25. tegnede klassiker. Et farefuldt eventyr, der tryllebinder hele familien fra start til slut med Disneys sans for magi og uforglemmelige figurer.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste lydkvalitet og størst bedste skuespillere.

og jeg første undersøge denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg såsom idé eller ingen. Efter at have set det Der er at indebære at faktisk jeg virkelig sætter pris. Jeg yderst anbefaler denne film for dem, der en af genre Eventyr, Animation, Fantasy, Familie, . Du har måske mulighed for at ser det for ingenting ved blot klikke indsende og tilmeld, du eventuelt kunne ser variant nyeste filmtitler uden omkostninger.

... Download film Taran og den magiske gryde i HD-kvalitet 1080p ....
Director : Richard Rich, Author : Richard Rich, Editor : James Koford, Editor : James Melton, Director : Ted Berman, Dialogue : Roy Edward Disney, Animation : Chris Buck, Executive Producer : Ron W. Miller, Editor : Armetta Jackson-Hamlett, Producer : Joe Hale, Novel : Lloyd Alexander, Original Music Composer : Elmer Bernstein
Sikker, nu du kan se film involverer Taran og den magiske gryde fuldt længde og find den forbindelse til dette movie Taran og den magiske gryde i top kvalitet.


Tags: sword, pig,

0 kommentarer:

Send en kommentar